lunes, 17 de octubre de 2022

PRESENTACIÓ

Aquest recull d’escrits respon a una inquietud covada durant molts anys respecte al Sistema d’Ensenyament que estem aplicant a la nostra adolescència. L'episodi de la Pandèmia que hem travessat -el del confinament més encara-  van  propiciar un increment del meu  temps dedicat a reflexionar sobre el tema. I d’aquí, també, un nombre considerable d’escrits .

D’entre tots elles, n‘he relligat la present sel·lecció, ben conscient – i advertida pel criteri autoritzat de qui els han llegit -  de que  són un conjunt força irregular i en general repetitiu. Això es pot justificar pel seu origen. No, en canvi, la meva mandra per donar-li un format més d’acord amb el que hauria de tenir un llibre. De fet, en decidir donar-los a conèixer, la primera intenció fou  de fer-ho a través d’un Blog.

La intenció final és la de compartir aquestes reflexions amb algú, tot  confiant en que pugui suscitar alguna mena de resposta o, si més no, de reflexions semblants.

Convençuda de que aquesta és un exercici necessari al país, com sempre. Més ara, en aquest moment particularment oportú.

1 comentario:

20-Noves paraules d’agur

Ni amb aquest cant de tan perfecta escola, ni amb mots apresos al més savi lèxic, ni amb rares pauses o subtils silencis, no esgotaràs...